Bezoekers Kunst & Antiek Weekend onder indruk van ‘De Klim’

Na een aanvankelijk wat trage start waren de bezoekersaantallen bij het Kunst & Antiek Weekend op zaterdag 24 en zondag 25 januari overweldigend. En dat was goed merkbaar op onze stand.

De beursvloer was zodanig ingericht dat de bezoekers zowel heen als terug automatisch langs het Nationaal Donor Monument liepen. Lukte het de ene keer niet om ons verhaal te doen, dan kwam er altijd een herkansing.
En net als afgelopen jaren bleken mensen vaak onder de indruk van het monument. Dat gold zowel voor de kunstuiting als voor de symbolische betekenis. Ondanks dat zij de beurs met een andere insteek bezochten, werd er doorgaans met veel belangstelling naar ons verhaal geluisterd en hoorde je waarderende woorden voor het werk van het NDM. Zeker als een getransplanteerde zijn verhaal deed, bleven mensen gebiologeerd luisteren.

De afmetingen van de stand waren bescheiden, maar met veel inzet en creativiteit was het gelukt er een mooi en passend geheel van te maken.
Ter aanvulling op de mondelinge informatie waren NDM-folders, (betaalde) ansichtkaarten, donorregistratieformulieren e.d. beschikbaar voor de serieus geïnteresseerden.

En er was weer een geweldige standbezetting, die ook deze editie volledig uit vrijwilligers bestond. De grote belangstelling was zeker mede te danken aan hun motivatie en zeer gewaardeerde inzet.

Opnieuw hebben heel veel mensen uit de omgeving, maar ook uit de rest van het land, kennis kunnen maken met ‘De klim’ en de Stichting Nationaal Donor Monument. En dat is toch één van onze belangrijkste doelstellingen.

Menu