Bedrijven

Wilt u naast het leveren van economische prestaties ook maatschappelijk betrokken ondernemen? Kijkt u dan eens naar de verschillende manieren waarop u Stichting Nationaal Donor Monument (SNDM) kunt steunen. Hieronder geven wij enkele suggesties.
Heeft u zelf nog vragen of andere ideeën? Neem dan contact op via info@donormonument.nl.

Doe een eenmalige gift

U kunt SNDM steunen door eenmalig een gift te doen. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor.

U kunt er voor kiezen om zelf een gift over te maken op IBAN NL26 RABO 0136 4836 31 t.n.v. de Stichting Nationaal Donor Monument te Hilversum.

Ook is het mogelijk om online een donatie over te maken. Hiervoor heeft SNDM zich aangesloten bij de Stichting Geef Gratis. Deze organisatie biedt mogelijkheden om het monument te steunen. Zo kunt u niet alleen online geld doneren, maar ook online collecteren voor een gift aan SNDM die ten goede zal komen aan het donormonument.

Organiseer een actie

Bedrijven kunnen acties organiseren waarbij een deel van de opbrengst wordt overgemaakt naar een goed doel. Hierbij kunt u denken aan een prijsvraag die door het bedrijf wordt georganiseerd waarbij iedere inzending een bepaald bedrag voor het goede doel oplevert.

Zorg voor publiciteit

SNDM vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen weten wat het Nationaal Donor Monument is! Met naamsbekendheid kunnen wij onze doelstelling uitdragen, maar indirect ook inkomsten genereren.

Menu